A számlákra megérkezett, postai úton a napokban érkezik a nyugdíjemelési korrekció és a nyugdíjprémium

A számlákra megérkezett, postai úton a napokban érkezik a nyugdíjemelési korrekció és a nyugdíjprémium

2022. 11. 11.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A 4,5%-os nyugdíjemelési korrekció és a nyugdíjprémium kapcsán nyilatkoztam a TV2 Mokkának, a Világgazdaságnak, a Figyelőnek és a Magyar Nemzetnek.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy idén teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor a jobb oldali "Kérdése van?" rovatra kattintva tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. 

 

A TV2 Mokka november 11-i adásában a következő képre kattintva tekintheti meg a velem folytatott beszélgetést.

 

 

 

A Világgazdaság, a Figyelő és a Magyar Nemzet internetes oldalain november 11-én tették közzé a velem készített interjúk alapján készült cikkeket a kiegészítő nyugdíjemelésről és  a nyugdíjprémiumról.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...