A semmi ágán a magyar nyugdíjasok: több mint egymillió ember havi 142 ezernél kevesebb nyugdíjból él

A semmi ágán a magyar nyugdíjasok: több mint egymillió ember havi 142 ezernél kevesebb nyugdíjból él

2022. 08. 18.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az elszabaduló infláció miatt nem elég, ha csak novemberben lesz egy újabb nyugdíjemelési korrekció, rendkívüli emelésekre van szükség szeptemberben és decemberben is.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíj megállapításával, számításával, emelésével, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA tegye föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Az RTL Klub Reggeli beharangozója:

"Tombol az infláció, a nyugdíjas fogyasztóiár-index a júniusi 11,8 százalékról 13,8 százalékra nőtt, de a nyugdíjasok a boltokban nem a hivatalos inflációval, hanem annál sokkal vadabb drágulással szembesülnek. Novemberben a nyugdíjtörvény szerint biztosan várható újabb korrekció, de már szeptemberben is szükség lenne egy rendkívüli emelésre."

A velem folytatott beszélgetést ide kattintva nézheti meg (egyben elolvashatja a beszélgetés leiratát is).

 

Dr.Farkas András az RTL Klub Reggeli stúdiójában

 

Az RTL Klub Reggeli című műsorában elhangzott beszélgetést részletesen ismerteti a Portfolio portál is.

 

 

A beszélgetést részletesen ismerteti a Napi.hu hírportál is "Vad dolgokkal szembesülhetnek a nyugdíjasok a boltokban" címmel.

Részletesen ismerteti a beszélgetést a Pénzcentrum hírportál is "Ez a borzalmas  magyar rögvalóság: ennyi pénzből kell élnie sok nyugdíjasnak" címmel.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...