A nyugdíjprémium akár nyolcvanezer forint is lehet novemberben

A nyugdíjprémium akár nyolcvanezer forint is lehet novemberben

2021. 09. 06.

A novemberi nyugdíjprémium összege a törvényi maximum, azaz 80 ezer forint is lehet. Továbbra is ez a slágertéma a médiumokban a nyugdíjak kapcsán, legutóbb az M1 Summa és Család21 magazinműsoraiban és a KarcFM rádió Kortalan adásában beszéltem erről.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjával, a nyugdíjemeléssel, a nyugdíjprémiummal, a nyugdíj egyéb növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

 

Az M1 Család21 című műsorának szeptember 5-i adásában az 5. perctől kezdődik a nyugdíjprémiumról szóló riport, amelyet IDE KATTINTVA nézhet meg.


Az M1 Summa című gazdasági magazinjának szeptember 4-i adásában a 10.38 perctől kezdődik a nyugdíjprémiumról szóló riport, amelyet IDE KATTINTVA nézhet meg.


A KarcFM Kortalan című műsorának szeptember 5-i adásában a velem folytatott beszélgetéssel kezdődik a magazin, amelyet IDE KATTINTVA hallhathat meg.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...