A nyugdíjmegállapítás és a nyugdíjemelés okozta méltánytalanságokról és orvoslásuk lehetőségeiről

A nyugdíjmegállapítás és a nyugdíjemelés okozta méltánytalanságokról és orvoslásuk lehetőségeiről

2022. 06. 15.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A valorizáció jelenlegi módszere miatt az újonnan megállapított nyugdíjak értéke méltánytalanul magasabb a korábbiaknál, és ezt a nyugdíjemelés mai inflációkövető eljárása csak tovább mélyíti.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése lenne a nyugdíjával, a nyugdíj megállapításával, számításával, emelésével, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA tegye föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Trend FM rádió Tudatos fogyasztó című műsorának 2022. június 14-i adásában beszélgettem a nyugdíjmegállapítás és a nyugdíjemelés mai módszerei által okozott méltánytalanságokról és ezeknek a méltánytalanságoknak a lehetséges orvoslásáról Érczfalvi András szerkesztő-műsorvezetővel.

Az adást az alábbi hangfájl elindításával hallgathatja meg.

 

 

 

Dr.Farkas András a TrendFM Tudatos Fogyasztó című műsorában 20220614


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...