A nyugdíjak megállapításánál kiderült, kik lesznek a legnagyobb bajban

A nyugdíjak megállapításánál kiderült, kik lesznek a legnagyobb bajban

2021. 01. 18.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Napi.hu gazdasági hírportál részletesen ismerteti a katások siralmas nyugdíjvárományáról a Növekedés.hu vállalkozói portálnak adott interjúmat.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjával vagy a nyugdíjas korra való pénzügyi felkészülési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Évről-évre nagyobbra nyílik az olló a nyugdíjasok és az aktív keresők jövedelme között, mivel az állami nyugdíjat alig vagy egyáltalán nem egészíti ki a nyugdíjcélú megtakarításból származó pluszjáradék. Idős korukra még mindig keveset tesznek félre az emberek, de legnagyobb bajban a katázók lesznek, mert nemcsak nyugdíjuk lehet kevesebb, mint a minimálbéreseknek, de minden év katázást csak 0,6 évnek ismer el az állam szolgálati időként.

A cikk folytatását IDE KATTINTVA olvashatja el a Napi.hu hírportálon.

Dr.Farkas András a katások nyugdíjvárományáról
K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...