A legnagyobb bajban a katázók lesznek a nyugdíjak megállapításánál

A legnagyobb bajban a katázók lesznek a nyugdíjak megállapításánál

2021. 01. 13.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Növekedés.hu vállalkozói magazin készített velem interjút néhány aktuális nyugdíjkérdés és az öngondoskodás helyzete kapcsán.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha kérdése van a nyugdíjigénylés idei optimális időzítésével, a nyugdíjmegállapítással, a nyugdíjnöveléssel, és általában bármilyen téren a nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.


Az interjú bevezetője:

"Évről-évre nagyobbra nyílik az olló a nyugdíjasok és az aktív keresők jövedelme között, egyebek között azért, mert az állami nyugdíjat alig, vagy egyáltalán nem egészíti ki a nyugdíjcélú megtakarításból származó plusz járadék. Idős korukra még mindig keveset tesznek félre az emberek, de legnagyobb bajban a katázók lesznek,  mert nemcsak nyugdíjuk lehet kevesebb, mint a minimálbéreseknek, de minden év katázást csak 0,6 évnek ismer el az állam szolgálati időként."

A velem készült interjú teljes szövegét IDE KATTINTVA olvashatja el a Növekedés.hu portálon.

 

A velem készült interjú a címoldalon
K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...