A 3,9 százalékos rendkívüli korrekciós nyugdíjemelésről

A 3,9 százalékos rendkívüli korrekciós nyugdíjemelésről

2022. 04. 29.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A júliusi rendkívüli korrekciós nyugdíjemelés kapcsán sok televíziónak, rádiónak és újságnak nyilatkoztam. Az emelés az ország lakosságának negyedét, két és fél millió embert érint, így érthető a sajtó folyamatos érdeklődése.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha kérdése lenne a nyugdíjemeléssel vagy a nyugdíj növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

3,9 százalékos rendkívüli korrekciós nyugdíjemelés lesz július 1-jétől, az ezt megelőző 6 hónapra járó 3,9 százalékos emelést pedig egyben kifizeti a kormány.

Ennek kapcsán nyilatkoztam egy sor televíziónak, rádiónak, újságnak, egyebek között az ATV-nek, a Hír TV-nek, a TV2-nek, az RTL Klubnak, a Klubrádiónak, a Spirit FM-nek, a Karc FM-nek, a Világgazdaságnak, a 24.hu-nak, a Blikknek. Jövő héten a Heti TV vendége leszek e témában.


Az ATV Egyenes Beszédben ide kattintva nézheti meg a beszélgetést.

 

 

A Hír TV Aktuális című műsorában ide kattintva nézheti meg a beszélgetést.

 

A Hír TV Híradóban ide kattintva nézheti meg a beszélgetést.

 

A TV2 Mokkában ide kattintva nézheti meg a beszélgetést.

 

A 24.hu hírportálon ide kattintva olvashatja el a cikket.

 

A Világgazdaság (vg.hu) hírportálon ide kattintva olvasható cikk.

A Napi.hu hírportálon ide kattintva olvasható az engem is idéző cikk.

A Blikk.hu portálon ide kattintva olvasható az engem is idéző cikk.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...