A 13. havi nyugdíjról 13 éves távlatban

A 13. havi nyugdíjról 13 éves távlatban

2020. 07. 24.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Millásreggeliben a 13. havi nyugdíj visszaépítéséről és ennek a nyugdíjrendszer finanszírozására gyakorolt hatásairól beszéltem évtizedes kitekintéssel.

K Küldés K Nyomtatás

 

 


Ha Önnek személyes kérdése van a nyugdíjával,  annak feltételeivel, számításával, az igénylés lehetőségeivel és optimális időzítésével kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti föl a kérdését, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.
 

 

A 13. havi nyugdíj visszaépítése örvendetes a mai nyugdíjasoknak, ám sok kérdést vet föl a holnap nyugdíjasai tekintetében, mindenekelőtt azt, hogy miből, meddig és hogyan lehet finanszírozni egy öregedő társadalomban a növekvő nyugdíjigényeket?

Erről beszélgettem a Jazzy rádió Millásreggeli című műsorának július 24-i adásában.

A beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatja meg (a hangfájlban az 57. perc 10. másodpercétől indul a beszélgetés).

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...