Munka hadának a lépése csoszog?

Munka hadának a lépése csoszog?

2017. 03. 25.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Trend FM rádió Monitor című műsorában elhangzott interjúmban kifejtettem, hogy az időskori munkavállalás előremozdítása érdekében további ösztönzésekre lenne szükség.

K Küldés K Nyomtatás
Ha időben értesülni akar a nyugellátásokat és az időskorra való felkészülést érintő fejleményekről és lehetőségekről, iratkozzon föl az INGYENES heti hírlevelemre!

 

A Trend FM rádió ismertetője: "Bár az utóbbi időben történt némi változás, a nők még mindig nehezebben, és alacsonyabb fizetésért kapnak állást a magyar munkaerőpiacon. A Nyugdíj Guru News alapítója egy brit felmérésre reagált, amely szerint a 70 év fölötti munkavállalók körében kezd kiegyenlítődni a nemek aránya: tavaly Nagy-Britanniában a nők 11 százaléka volt aktív a munkaerőpiacon, szemben a férfiak 15 százalékos arányával. Farkas András szerint az ellátórendszer bizonytalansága miatt egyre többen dolgoznak a nyugdíjkorhatár elérése után is, Magyarországon az időskori munkavállalás előremozdítása érdekében további ösztönzésekre lenne szükség. Imre Lőrinc interjúja."

Az interjú IDE KATTINTVA hallgatható meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...