Nyugdíjinfók a karanténból - a nők kedvezményes nyugdíjának kettős időfeltételéről

Nyugdíjinfók a karanténból - a nők kedvezményes nyugdíjának kettős időfeltételéről

2020. 05. 06.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A nők kedvezményes nyugdíjának kettős időfeltétele van, ami sok igénylő számára félreérthető. E kettős időfeltételt tisztázom a "Nyugdíjinfók a karanténból" videó-sorozatom ötödik epizódjában.

K Küldés K Nyomtatás

 


Ha Önnek személyes kérdése van a nők kedvezményes nyugdíjával vagy a nyugdíjjogosultságával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti föl a kérdését, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.
 

 

A nők kedvezményes nyugdíját évente több tízezer hölgy veszi igénybe, emellett több százezren érdeklődnek a lehetőség feltételeiről a kedvezményes nyugdíj jövőbeni igénylői köréből.

Ennek a nyugdíjnak kettős időfeltétele van: mindenképpen meg kell szerezni a legalább 40 évi jogosító időt, s ezen a 40 éven belül főszabályként meg kell lennie legalább 32 évnyi keresőtevékenységgel (munkával) szerzett szolgálati időnek.

További részletek e videóban.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...