A Nők40 egy igazi hungarikum

A Nők40 egy igazi hungarikum

2021. 01. 21.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A BOON, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál cikke a nők kedvezményes nyugdíjával kapcsolatos főbb tudnivalókat ismerteti a velem folytatott beszélgetés alapján.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha kérdése van a nők kedvezményes nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Az idén is folytatódik a Nők 40, az a nyugdíjszakértő meglátása szerint abszolút hungarikumprogram, amely lehetőséget ad arra, hogy a nők a korhatár elérése előtt nyugdíjba vonulhassanak.

Van rá igény és támogatás

A kedvezményes nyugdíj lehetőségét 2011-ben vezette be a kormányzat, amellyel az indoklás szerint azt az erőfeszítést kívánták honorálni, amelyet a nők életük során a családban és a munkahelyükön párhuzamosan nyújtottak. Bevezetése óta évente átlagosan 27 ezren éltek a lehetőséggel, máig közel 298 ezren vették igénybe.

A cikk folytatását IDE KATTINTVA olvashatja el a BOON portálon.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...