Jó hír a rokkantaknak: nem kell többé választani a kereset és az ellátás között

Jó hír a rokkantaknak: nem kell többé választani a kereset és az ellátás között

2021. 01. 29.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A 24.hu részletesen ismerteti cikkében a megváltozott munkaképességű emberek ellátása mellett végezhető munka kereseti korlátozásának megszűnéséről szóló összefoglalómat.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha kérdése van a rokkantsági ellátásával vagy a nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Idézet a cikkből:

"Különösebb hírverés nélkül az Országgyűlés december közepén döntött, és – amint azt elsőként Farkas András nyugdíjszakértő megírta -, idén januártól eltörölték a kereseti korlátot. Vagyis mint fogalmazott, 2021. január 1-jétől a rokkantsági vagy a rehabilitációs ellátásban részesülő személy is annyit kereshet az ellátása mellett, amennyit csak tud."

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja el a 24.hu hírportálon.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...