Sosem látott nyugdíjválság jöhet

Sosem látott nyugdíjválság jöhet

2018. 01. 14.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Előre a múltba. Francis Ford Coppola 1986-os vígjátéka viselte ezt a címet, amely sajnálatos módon jól leírja a magyar nyugdíjrendszer kihívásaira adni kívánt politikai válaszok természetét. Cikkem a portfolio.hu portálon.

K Küldés K Nyomtatás

 

Iratkozzon föl az INGYENES heti hírlevelemre, amelyből értesülhet a nyugdíjrendszer jelenét és jövőjét érintő fejleményekről és az Ön lehetőségeiről és jogairól!

 

A politika szerint - különösen választási évben - az idősekre nem teherként, hanem társadalmi erőforrásként kell tekinteni, akik életet adtak gyermekeiknek, s ők cserébe kötelesek tűzön-vízen át gondoskodni rászoruló felmenőikről. Mint oly sok politikai megnyilatkozás esetén, most is egyet kell értenie minden jóérzésű embernek ezzel a nemes gondolattal, amelynek mélyebb értelmezése után azonban súlyos ellentmondások kerülhetnek napvilágra.

A cikk folytatását IDE KATTINTVA olvashatja el a portfolio.hu gazdasági hírportálon!

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...