Nyugdíjreformot ígértünk Brüsszelnek, de mi lesz ebből? Mit javasol a nyugdíjguru?

Nyugdíjreformot ígértünk Brüsszelnek, de mi lesz ebből? Mit javasol a nyugdíjguru?

2022. 12. 10.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Brüsszelnek ígért helyreállítási tervben nyugdíjreformra is vállalást tesz a kormány, ráadásul nagyon rövid határidővel. A nyugdíjreform lehetséges elemeiről beszéltem a Portfolio Checklist podcast legutóbbi adásában.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha 2022 végéig teljesíti a Nők40 feltételeit vagy addig betölti a 65 éves nyugdíjkorhatárát, és nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját, vagy még később, vagy éppen visszamenőlegesen, akkor a jobb oldali "Kérdése van?" ablakra kattintva tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. 

 

Részlet a Portfolio Checklist podcast beharangozójából:

"A mai műsor első részében a Brüsszelnek ígért helyreállítási terv azon részével foglalkozunk, amiben nyugdíjreformra is vállalást tesz a kormány, ráadásul nagyon rövid határidővel. A hazai nyugdíjrendszer legégetőbb problémáiról, és az átalakítás lehetséges forgatókönyveiről, Farkas András, nyugdíjszakértőt kérdeztük." 

A podcastot az alábbi képre kattintva hallgathatja meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...