Nyugdíj államkötvényből?

Nyugdíj államkötvényből?

2018. 12. 07.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Magyarul Balóval ajánlószövegéből: "Mai műsorunkban szeretnénk megtudni, igaz-e, hogy az állam be akar lépni a nyugdíjpiacra, ha igen, hogyan, s hogy lesznek-e kötelező vállalati nyugdíjpénztárak."

K Küldés K Nyomtatás

 

IDE KATTINTVA iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre, hogy ne maradjon le semmilyen fontos fejleményről, amely érintheti a nyugdíjak jelenét és jövőjét!

 

Az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorának 2018. december 6-i adásának ajánlója:

"A nyugdíjügyekkel foglalkozó kétrészes műsorunk első részében oda jutottunk, hogy a nyugdíjak növekedése elmarad a bérekétől, így egyre kisebb lesz a nyugdíjak értéke. Az is kiderült, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer még 10-15 évig tartható, de akkorra át kell alakítani. Mai műsorunkban szeretnénk megtudni, igaz-e, hogy az állam be akar lépni a nyugdíjpiacra, ha igen, hogyan, s hogy lesznek-e kötelező vállalati nyugdíjpénztárak."

Ajánlom szíves figyelmébe, a nyugdíjrendszer aktuális témáit Baló György meghívására két szakértő kollégámmal közösen vitatjuk meg - amennyire lehetséges a rendelkezésre álló műsoridőben.

A műsort IDE KATTINTVA nézheti meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...