Mire számítsanak a nyugdíjasok?

Mire számítsanak a nyugdíjasok?

2022. 03. 27.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Szakértői beszélgetés a MÚOSZ-ban a nyugdíjhelyzetről. A vendégek: Némethné Jankovics Györgyi, a Nyugdíjasok Országos Szövetségének elnöke, Karácsony Mihály, a Nyugdíjas Parlament elnöke és Dr. Farkas András (NyugdíjGuru) voltak.

K Küldés K Nyomtatás

 

Mire számítsanak a nyugdíjasok?

Ezzel a címmel tartotta szerdán a Gazdaságpolitikai és Médiatudományi Szakosztály a választási ígéreteket mérlegre tevő sorozatban a szakértői beszélgetést. Nagyon hamar egyértelművé tették a vendégek, az érvényes szabályozás, a hivatalos nevén érvényes nyugdíjrendszer nem fenntartható, kiszámíthatatlan és méltatlan helyzetbe sodorja a nyugdíjasok jelentős tömegeit.

A vendégek: Némethné Jankovics Györgyi, a Nyugdíjasok Országos Szövetségének elnöke, Karácsony Mihály, a Nyugdíjas Parlament elnöke és Dr. Farkas András (NyugdíjGuru) voltak. 

A beszélgetés videófelvétele ide kattintva nézhető meg.  

 

Dr.Farkas András a MÚOSZ szakértői beszélgetésén
K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...