Lesz-e a fiataloknak nyugdíja?

Lesz-e a fiataloknak nyugdíja?

2017. 12. 12.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Mennyi lehet majd a nyugdíja a mai fiataloknak? Mit tehetnek, ha fel akarnak készülni a jövő kegyetlen pénzügyi kihívásaira? A Hír TV "ELMÚLT8ÉV" című műsorának december 10-i adásában személyes különvéleményemet mondtam el minderről.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha nem akar lemaradni a nyugellátások jelenét és jövőjét érintő fejleményekről, iratkozzon föl az INGYENES heti hírlevelemre!

 

A választások közeledtével sok interjúban kérdezik tőlem, mi várható a jövőben a nyugdíjak szempontjából.

Lesz-e nyugdíjunk egyáltalán, s ha igen, mennyi lehet majd a nyugdíja a mai fiataloknak, mit tehetünk és hogyan, ha fel akarunk készülni a jövő kegyetlen pénzügyi kihívásaira.

Legutóbb a Hír TV "ELMÚLT8ÉV" című műsorának december 10-i, a nyugdíjhelyzettel foglalkozó adásában személyes különvéleményemként beszéltem erről két percben, IDE KATTINTVA hallgassa meg, ha elmulasztotta volna.

Érdemes :-)


(A Hír TV-ben az ismétlés december 13-án, szerdán 23.05-kor, majd december 16-án, szombaton 8.05-kor lesz, ha a linket nem tudná megnyitni - a link a Facebook-on jelenlévő olvasók számára nyílik meg.)  

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...