Átláthatatlan a rendszer

Átláthatatlan a rendszer

2021. 09. 10.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Szükség lenne a nyugdíjrendszer érdemi változtatására, mert jelenlegi formájában belátható időn belül fenntarthatatlan lesz. Hogyan csinálják másutt, és hogyan kellene nálunk? Interjúm a Magyar Narancs hetilapban.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíj optimális megállapításával vagy a nyugdíjas évekre való pénzügyi felkészülés lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

 

A Magyar Narancs szeptember 9-i száma közli azt a velem készített interjút, amelyben a magyar nyugdíjrendszer legnagyobb kockázatairól beszéltem, egyebek között a foglalkoztatói nyugdíjpillér fájdalmas hiányáról és a nyugdíjszámítás földi halandó számára átláthatatlan bonyolultságának káros következményeiről.

Az interjú részleteit IDE KATTINTVA a Magyar Narancs portálján, míg a teljes szöveget a nyomtatott hetilapban olvashatja el.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...