A tervezett jóléti alapról és egyéb nyugdíj-javaslatokról

A tervezett jóléti alapról és egyéb nyugdíj-javaslatokról

2019. 03. 14.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Mire számíthatunk a nyugdíj-előtakarékosság piacán a hamarosan megvásárolható új állami nyugdíjkötvény vagy a tervezett nemzeti jóléti alap kapcsán? Milyen jogai vannak a gyermekeknek és a nőknek a magyar nyugdíjrendszerben? Nyugdíjóra a Karc FM rádióban.

K Küldés K Nyomtatás

 

A nyugdíjak jelenét és jövőjét számtalan demográfiai, politikai és gazdasági fejlemény befolyásolja. Ha naprakészen és hiteles forrásból ismerni akarja a legfontosabb fejleményeket és az Ön meglévő vagy jövőbeni nyugdíjára gyakorolt hatásaikat, iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!

 

A Karc FM rádió Spájz című magazinműsorában elemeztem a nyugdíjrendszert érintő reformjavaslatokat és a nyugdíj-előtakarékossági piacon várható radikális változásokat (nyugdíjkötvény, állami jóléti alap).

A műsort IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

A hangfájl neve: Spájz (2019. 03. 13. 09:00 - 11:59) - 1. 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...