Megcsappant a fiatalok bizalma a nyugdíjrendszerben

Megcsappant a fiatalok bizalma a nyugdíjrendszerben

2019. 09. 30.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az ezredforduló környékén született generációnak már csak 42 százaléka számít arra, hogy a központi ellátórendszer jelentősen hozzá tud járulni majd a nyugdíjukhoz.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha Önnek személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Trend FM ajánlója: "Az Aegon felmérése szerint a magyarok többsége még az államtól várja a nyugdíj biztosítását, ugyanakkor a fiataloknál már más a helyzet. Az ezredforduló környékén született generációnak már csak 42 százaléka számít arra, hogy a központi ellátórendszer jelentősen hozzá tud járulni majd a nyugdíjukhoz. A NyugdíjGuru News főszerkesztője szerint a szülőktől, nagyszülőktől származó mentalitást már kezdik levetkőzni a fiatalok, de pénzügyi tudatosság és öngondoskodás terén még nem tartanak ott, ami ideális lenne. Farkas Andrással Imre Lőrinc beszélgetett."

A beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...