A magyar nyugdíjrendszer jövőjéről, élőben

A magyar nyugdíjrendszer jövőjéről, élőben

2018. 02. 05.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Nagyon sokan jelezték, hogy szeretnék meghallgatni élőben is a nyugdíjrendszer jelenéről és jövőjéről szóló gondolataimat és javaslataimat, valamint a legjellemzőbb nyugdíjkérdésekre adott válaszaimat. Március 10-én Budapesten lehetőség nyílik erre :-)

K Küldés K Nyomtatás

Ezúton is nagyon köszönöm minden kedves Olvasómnak, ha lájkolta a NyugdíjGuru News Facebook-oldalát, nagy örömömre a lájkok száma és már a követők száma is meghaladja a 72 ezret :-)

Nem csak a virtuális térben, hanem sokan élőben is szeretnének találkozni velem, erre most lehetőség nyílik: a Sinus Akadémia szervezésében 2018. március 10-én 10 órától 14 óráig  "Tanítsuk meg Magyarországot a nyugdíjra!" címmel a Rubin Hotelben három előadásban elemezzük a nyugdíjrendszer állapotát és várható jövőjét, mindenekelőtt azonban a leendő magyar nyugdíjasok előtt még nyitva álló  lehetőségeket.

A belépőjegy ára szimbolikus: 2037 Ft, mert 2037 lesz az az év, amikor a nyugdíjrendszer finanszírozása elképzelhetetlenül nehézzé válik (hogy ne használjak erősebb szavakat). Hogy miért éppen akkor? Ez is kiderül, akárcsak az, hogyan készülhetünk föl sikerrel a nehéz időkre.  Nem bánja meg, ha eljön!

IDE KATTINTVA vásárolhatja meg a helyét.

Ha esetleg nem tudna eljönni, akkor kérem, ajánlja budapesti és Pest megyei barátai figyelmébe ezt a különleges eseményt. Nem is beszélve saját nagykorú gyermekeiről, akik biztosan nincsenek minden részlettel tisztában sem a saját nyugdíjkilátásaikat, sem a szüleikkel szemben fennálló törvényi kötelezettségeiket tekintve - 2018. március 10-én 10 órától a Rubin Hotelben Budapesten azonban képbe kerülhetnek.

A tudás hatalom!

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...