Körkörös gazdaság - az élhető jövő záloga

Körkörös gazdaság - az élhető jövő záloga

2018. 06. 15.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Élhető marad-e a Föld? Ennek kulcsa, hogy mennyire tudjuk körkörössé alakítani a folyamatainkat - amikor az egyik ciklus végterméke egy másik ciklus kiindulópontja, hulladék és szemét nélkül, akár a természetben. Menni fog? Erről beszéltem a Közeljövőben.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha tudni akarja, mi várható a jövőben egyebek között a nyugellátásokat illetően, iratkozzon föl a NyugdíjGuru News ingyenes heti hírlevelére!

 

A Trend FM rádió Közeljövő című műsorában Érczfalvi András szerkesztővel a körkörös, azaz valóban fenntartható gazdasági növekedés esélyeiről és feltételeiről beszélgettem, érdemes meghallgatnia! Valóban a jövőnk függ tőle! Ha mélyebben érdekli a téma, ajánlom figyelmébe az Európai Unió e témában készített fontos anyagát (csak angolul találtam meg, egyelőre).

 

Dr Farkas András a körkörös gazdaságról TrendFM 20180615


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...