Nyugdíjas üdülési és kedvezményes fürdőbelépőre szóló pályázatok 2015

K Küldés K Nyomtatás

 

1) Üdülési pályázat

Az üdülési pályázat feltételeit és a csatolandó dokumentumok jegyzékét itt találja meg:

https://palyazat.erzsebetprogram.hu/?kiiras=165

A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó melléklet:

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) által a pályázó nevére kiállított, 2014. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolás, amelyet a nyugdíjas 2014 januárjában már kézhez kapott.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 5000 Ft önerő befizetésével veheti igénybe az üdülési szolgáltatást elő-, valamint utószezonban, az alábbiakban jelölt időszakokban:

- előszezonban: 2015. június 15. napjáig;

- utószezonban: 2015. szeptember 1. napjától 2015. december 31. napjáig

megkezdett üdülésre.

A pályázók a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető szálláshelyeken, a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével vehetik igénybe az elnyert támogatást.

Azon pályázók, akik korábban az Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és rendelkeznek Erzsébet Kártyával, a már megküldött Kártya segítségével vehetik igénybe az üdülési szolgáltatást.

2) Kedvezményes fürdőbelépőre szóló pályázat

A kedvezményes fürdőbelépőre szóló pályázat feltételeit és a csatolandó dokumentumok jegyzékét itt találja meg:

https://palyazat.erzsebetprogram.hu/?kiiras=164

A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó melléklet:

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) által a pályázó nevére kiállított, 2014. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolás, amelyet a nyugdíjas 2014. januárjában már kézhez kapott.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 2500 Ft önerő befizetésével veheti igénybe a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető, valamint a pályázati felhívásban rögzített fürdőszolgáltatók meghatározott szolgáltatásait a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével.

Azon pályázók, akik korábban az Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és rendelkeznek Erzsébet Kártyával, a már megküldött Kártya segítségével vehetik igénybe a fürdőszolgáltatást.

Az elnyert támogatást meghatározott fürdőkben vehetik igénybe a nyertes pályázók: a kiválasztott fürdőhelyszíneken belépőjegy megváltására legalább 5, legfeljebb 33 alkalommal.

Kérem, osszák meg nyugdíjas barátaikkal ezt a tájékoztatót, és persze kérjék meg őket is, hogy osszák tovább és szeressék a NyugdíjGurut :-)

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...