GasztroFlo'w: Szendvicskrémek

GasztroFlo'w: Szendvicskrémek

2018. 09. 16.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A GasztroFlo'w új videójában Flóra szendvicskrémek készítését mutatja be, ami unokaváráshoz is ideális lehet...

K Küldés K Nyomtatás

 

A GasztroFlo'w You Tube csatornájára IDE KATTINTVA iratkozhat fel!

 

A GasztroFlo'w e videójában bemutatott szendvicskrémek receptjei:


Avokádókém:


1 érett avokádó (nem kemény már, nyomásra puha, viszont még nem túl barna, nehogy belül már rohadjon)
2. 1-2 gerezd fokhagyma
3. 1/2 lilahagyma/vöröshagyma, az eredeti és igazi fehér hagymásval készül (ízlés kérdése)
4. 4-5 koktélparadicsom
5. fél lime leve (lime az igazi, de ha citrom van otthon, akkor lehet azzal is)
6. friss koriander 
7. só, bors
8. olívaolaj (olyan, amit salátára is tennénk)
+1 hozzávaló, ha szeretjük a csípőset, akkor tegyünk bele jabanero chili paprikát  vagy chili paprikát


Fetasajt-krém


1. 200 g fetasajt (lehetőleg jó minőségű, akkor lesz igazán lágy és sós)
2. friss bazsalikom ízlés szerint
3. fél citrom leve
4. egy kis olívaolaj
5. bors
6. miután elkészült ízlés szerint pár szem olívabogyó


Tonhalkrém


1. 2 tonhalkonzerv (a legegészségesebb a natúr lében tárolt, de lehet készíteni bármelyik fajtájú konzervből)
2. 4 ek. majonéz
3. 2  ek. mustár (lehet pikáns, dijoni is akár)
4.só, bors
5. ízlés szerint csemege kukorica
6. citrom leve


Tojáskrém


1. 4 db főtt tojás
2. 3 ek. tejföl
3. 1 ek. jó minőségű vaj
4. 1 kk. dijoni mustár
5. só, bors


A krémek lényege, hogy kóstoljuk őket menet közben folyamatosan, hogy megtaláljuk a számunkra és családunk számára legideálisabb ízélményt. 
 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...